English

Ads Ops Manager

Nyheter 24

Nyheter24-Gruppen är ett nytänkande medieföretag som lanserades 2008 och har sedan dess vuxit genom organisk tillväxt och förvärv. Vår primära målgrupp är unga vuxna. Vår målgrupp lever sina liv på nätet genom att kommunicera, konsumera media, handla kläder och allt annat som hör vardagen till. Därför är vi övertygande om att digital kommunikation är den enda och därmed effektivaste metoden att nå denna målgrupp.

Nyheter24-Gruppen innefattar idag totalt 9 siter samt produktions- & contentavdelningen Creative Studios. Våra största siter är Nyheter24, Modette, Fragbite & Blogg.se. 

De sajter som vi äger och driver är Nyheter24, Modette, Fragbite, Blogg.se, Tyda, Hamsterpaj, Filmtipset och Dayviews. Nyheter24-gruppen äger dessutom premiumnätverket Adwell.

Ad Ops Manager / Yield Management

Nyheter24-Gruppen ska förstärka vår Ad ops verksamhet. Vi är ett ungt, dynamiskt företag med högt driv, hög digital kompetens och kul stämning på jobbet.

Vad innebär arbetet?Du kommer ansvara för alla våra annonsleveranser; IO affärer, Third Part & Programmatic.
Vi jobbar i DFP så erfarenhet inom detta adservingsystem är centralt men ser det även som meriterande om du tidigare har haft en regelbunden kontakt men något likvärdigt system som t.ex. Adtech, Emediate eller DoubleClick.
Du kommer att ha ett nära internt samarbete med såväl Nyheter24s säljare, produktansvariga, publicistansvariga, ekonomiavdelning och externa kontakter med våra publicister, annonsörer och mediebyråer. Du kommer att hantera material, skapa kampanjer, producera grafiskt material och rapporter. Du ansvarar också för optimering under kampanjens gång samt ser till att kunden får sin uppföljning efter avslutad kampanjperiod.

I Ad Ops rollen ingår bokning av kampanjer, optimering, uppföljning och analys.
Vi jobbar med Content Discovery via Tourn samt Polar för att hantera och optimera vårt nativeerbjudande.
När det gäller vår rörliga erbjudande jobbar vi med Ad10.
Vi ser även gärna att den sökande har erfarenhet och kompetens inom social distribution.
Du kommer agera sparringpartner för säljavdelningen och Creative Studios.
Tjänsten innebär att du har huvudansvar för att leda hela utvecklingen för vårt Ad Ops. 

Vem söker vi?Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som AD Ops/Traffic/Yield Management i mediebranschen. Som person är du strukturerad, stresstålig, analytisk och lösningsorienterad. Du gillar siffror och huvudräkning.
Du är positiv och social, har ett affärsmässigt förhållningssätt, ett stort engagemang och ett stort servicetänk.
Du har också förmåga att skapa goda relationer.
Vidare vill vi att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skift.

Vi kan erbjuda dig en omväxlande tjänst i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och du blir en del av ett härligt team med höga ambitioner. Rollen som Ad ops hos oss kommer erbjuda en flexibel roll där du kommer ha stor möjlighet att påverka strategiska beslut.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto!

 

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se