English

Sales Manager/KeyAccountManager

STROSSLE

Vi söker en säljare som vill vara med och bygga upp ett av mediebranschens snabbast växande bolag - under 2016 blev vi bland annat utsedda till Native advertising platform of the year vilket vi är jättestolta över. 

Strossle grundades 2013 och erbjuder medier världsledande tekniklösningar som ökar konsumtionen av innehåll och skapar nya digitala intäkter. Bland våra kunder finns många av Europas ledande mediehus och annonsörer.

Idag har bolaget kontor i 10 europeiska marknader.

Nu söker vi en driven, tävlingsinriktad och ambitiös säljare till vårt team i Stockholm som vill vara med på vår resa från tillväxtbolag till internationell koncern.

Är du en stresstålig lagspelare som älskar försäljning, ser möjligheter i utmaningar och dessutom söker en arbetsplats med genuint trevliga kollegor och högt i tak - läs vidare.

Om tjänstenSom Sales Manager kommer du att sälja vår framgångsrika content marketing-lösning till direktkunder och mediebyråer i Sverige och hjälpa dem att utveckla sina content marketingstrategier.

Ditt viktigaste uppdrag blir att finna och attrahera nya kunder. Strossle samarbetar redan med +300 varumärken: P&G, BMW och Arla med flera och det blir ditt uppdrag att bearbeta dem men framförallt att driva in nya kunder.

Vi ser därför att du älskar såväl direktkontakt med potentiella kunder som att hålla i presentationer inför större grupper. Du har också en entreprenörs tankesätt och drivs framförallt av att göra affärer.

Vi vill dessutom att du:-Brinner för digital marknadsföring; har stort intresse för mediebranschen, medietrender och tekniska lösningar
-Är orädd - du gillar att förhandla med personer i ledande positioner
-Är driven, målinriktad och tävlingsinriktad
-Brinner för försäljning
-Är en bra presentatör och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift
-Är självständig och tycker om att arbeta under eget ansvar samtidigt som du uppskattar att vara en del i ett team

För att lyckas tror vi att du:-Har 3-5 års tidigare erfarenhet som mediesäljare
-Har erfarenhet av nykundsbearbetning
-Har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, digital marknadsföring och/eller försäljning
-Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder:-En bra grundlön med provision
-Ett spännande arbete för ett bolag med hög tillväxt
-Utbildningsmöjligheter för att du ska fortsätta att utvecklas som säljare
-En energifylld arbetsplats med en stark sammanhållning
-Möjligheten till en karriär inom bolaget såväl i Sverige som internationellt. Vi växer och ledaregenskaper och ambitioner är något vi ser mycket positivt på!

AnsökanI denna rekrytering samarbetar Strossle förstås med Talent&Partner så skicka din ansökan genast gärna tillsammans med foto och personligt brev. 

 

 

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se