English

KAM Creative

We are era

Vi på United Screens söker dig som har flerårig erfarenhet av mediaförsäljning och vill bli en del av vårt team i centrala Stockholm. United Screens är Nordens största multiplattform-nätverk och vi arbetar med många av Sveriges största youtubers och influencers, och många av de största varumärkena i Sverige.

Sedan starten 2013 har vi vuxit till att bli 55 personer, i tre länder, som varje dag arbetar för våra youtubers, influencers och kunder, inom områden som försäljning, partner management, projektledning, produktion, legal och kommunikation. Tre år i rad har vi blivit nominerade till Årets säljorganisation, ett prestigefullt pris som vi vann 2016 och är väldigt stolta över.
Vad kommer du att göra som KAM Creative hos oss?Du kommer att bearbeta en stor kundstock av både nya och befintliga kunder och arbeta mot två till fyra reklam- och mediebyråer. Du kommer att arbeta självständig med ansvar för en egen försäljningsbudget, men också arbeta mot teambudget i det svenska Creative Sales-teamet. I arbetsbeskrivningen ställs höga krav på aktivitetsnivå och din arbetstid tillbringar du i hög grad hos kunder och byråer. Du arbetar med stort eget ansvar mot din budget och uppsatta KPI:er. Hos oss får du vara med och driva utvecklingen inom MCN- och MPN-branschen. Du kommer träffa nya människor och skapa nya relationer för att hjälpa annonsörer med sina mål och affärer. 

Din bakgrundDu har minst fyra års erfarenhet som mediasäljare, med goda och påvisade resultat, och ett upparbetat kontaktnät hos mediebyråer, kunder och annonsörer. Du brinner för att skapa effektfulla och innovativa kampanjer för dina kunder. Du är en duktig förhandlare, gillar att hålla i presentationer och framförallt så älskar du att sälja. Du är en fena på att bygga långsiktiga relationer till kunder och byråer, och ser dig själv som en skicklig rådgivare utifrån kundens affärsutmaningar. Du brinner för att uppnå resultat och uppsatta mål.

Du är kreativ för att hittar nya lösningar och ingen utmaning är för stor för dig. På United Screens arbetar vi alltid lösningsfokuserat, är lyhörda för kundens behov och utmaningar samt arbetar långsiktigt med våra kunder och byråer. Vi ser gärna att du har samma syn och att du trivs i en sådan arbetsmiljö.

Du har stor koll på influencers, sociala medie-plattformar och ett stort intresse för rörlig media. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Du arbetar gärna i team och ställer höga krav på din prestation och leverans både internt och externt. Du har lätt för att ta initiativ och att få saker att hända både internt och externt. Du uppskattar att få kontinuerlig feedback för att ständigt utvecklas inom din roll och i ditt team.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar får gärna innehålla CV och ett personligt brev även gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar branschens bästa kandidater.
Vi ser fram emot din ansökan.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY