English

Nordiske Medier söker Innesäljchef

Nordiske Medier

Nordiske Medier är en av Skandinaviens största verksamheter inom specialmedia. I tät dialog med det nordiska näringslivet ger Nordiske Medier ut ca 50 B2B-titlar, både digitalt och i print. Nordiske Medier står också bakom ett 80-tal branschevent varje år.

Nordiske Mediers medieportfölj spänner över bygg- och anläggningssektorn, motorbranschen, nordisk design, detaljhandeln och ett antal andra specifika industrier. Våra kunniga facktidningsjournalister levererar varje dag kvalitetsjournalistik till beslutfattare och professionella inom respektive bransch. Nordiske Mediers journalister producerar både nyheter i ett högt tempo, skriver reportage, porträtt och gör branschanalyser. Alla titlar går på djupet i den bransch de bevakar och fokuserar på att komma nära såväl medelstora som små företag.

Nordiske Medier har ca 100 medarbetare i Sverige, 100 i Danmark och 10 i Norge. Huvudkontoret ligger i danska Ålborg och vi har även kontor i Köpenhamn, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Oslo.

Vi söker nu en Innesäljchef

Ansvarsområde
Med placeringsort i Stockholm söker vi en person som kan leda Nordiske Medier Sverige till ökad omsättning och starta upp hela telesalesavdelningen med allt det innebär. I rollen som Senior Sales Manager axlar du ett stort ansvar och koordinerar hela säljprocessen i Sverige.
Du driver digitaliseringen framåt och utvecklar långsiktiga strategier. Din roll är att identifiera nya trender inom industrin och bidra till att skapa datadrivna digitala affärsmöjligheter, både operativt och strategiskt.
Expandera den digitala/datadrivna affären, med både nya och befintliga produkter och strategier. Det ingår även att på ett effektivt sätt Implementera säljstrategier och skapa en högpresterande försäljningsorganisation.
Du leder både teamet och jobbar tätt tillsammans med dina internationella kollegor.

Vi söker dig som
Ska leda företaget till nästa nivå, med stort inflytande över verksamhetens framtid och som arbetar proaktivt för att nå högt uppsatta mål
Har en stor portion smartness och innehar ett kommersiellt fokus 
Som har dokumenterad förmåga att arbeta med framgångsrika försäljningsstrategier och leda innesäljteam
Som drivit liknande affärsområden med stark tillväxt mot ökad lönsamhet
Som själv kan driva affärer och samtidigt leda hela det svenska telesalesteamet framåt
Som har lång erfarenhet av medieförsäljning med mycket goda resultat
Förståelse för traditionell såväl som digital medieförsäljning och vidare kan omsätta dessa till kundbehov och konkreta affärsförslag
Har erfarenhet från verksamhetsutveckling och förändringsprocesser
Har god ledarskapsförmåga kombinerad med ett resultatorienterat mindset

Utbildning
Meriterande med universitet- och/eller högskoleexamen inom relevant område, eller att inneha annan erfarenhet som kan anses likvärdig.

Vi erbjuder
Nordiske Medier är ett starkt företag med expansiva planer. Här får du en nyckelposition med intressanta karriärmöjligheter i ett tillväxtföretag. Du får jobba med engagerade och passionerade kollegor med gedigen erfarenhet. Vår drivkraft är att genom kreativa lösningar skapa verklig nytta hos våra kunder inom specifik nisch. Som medarbetare i just denna roll får du stor möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling. Detta är ett utmanande men motiverande arbete, där du själv är med och utformar agendan.
Du får ta stort ansvar från dag ett och kommer att betyda mycket för bolagets framtid, som har en spännande resa framför sig.
Vi erbjuder ett attraktivt ersättnings paket.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare anställning med placeringsort i Stockholm.

Språkkunskaper
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se