English

MatchAds söker mediesäljare

Matchads

MatchAds expanderar och utökar säljteamet!

Intresserad?Då kommer du att ha ett mycket inspirerande säljjobb i en digital bransch, där vi knyter till oss nya partners kontinuerligt och där utvecklingen går stadigt framåt. MatchAds är ett modernt mediebolag i centrala Stockholm. Vi som arbetar på MatchAds är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och jobbar med den senaste tekniken. Vi har många olika digitala produkter i vår portfölj och söker dig som förstår vikten av olika delar i köpprocessen. Vill du bli en av oss?

Din rollDu kommer att sälja digital marknadsföring i Sveriges största premiumnätverk. Du sköter hela säljprocessen själv, alltifrån att boka möten och genomföra dem till avtalsförhandling och avslut. Du ska lära känna kunderna, kundernas behov och affärer för att kunna möta deras förväntningar. Din viktigaste arbetsuppgift som säljare kommer vara att utveckla kundrelationen, mycket genom personliga möten, men även via telefon och mail. Du kommer att bearbeta både direktkund och mediebyråer.

Din profilFör att lyckas på MatchAds tror vi att du;
har digital erfarenhet
är en ansvarsfull person med affärsfokus
har erfarenhet av programmatisk försäljning
har höga ambitioner
har en vilja att bli bäst och gillar utmaningar
stort eget driv och målinriktad
är en prestigelös lagspelare
några års erfarenhet som mediasäljare

Vi erbjuderEn stark produktportfölj och där din insats får en viktig inverkan i företagets framgång. Vi erbjuder en händelserik miljö där kulturen präglas av öppenhet, professionalism och engagemang. en bra grundlön med attraktiv provisionsmodell, privat sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag och utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi sitter trevlig lokaler i Stockholm City.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerlighet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna. 

OmMatchAds teknik kombinerar kundernas annonser med det redaktionella innehållet som finns på våra sajter i vårt annonsnätverk. Dessutom matchas annonserna med läsarnas beteenden.

MatchAds.se ägs av några av Sveriges ledande mediehus bl a Bonnier och NTM Media AB . Annonser matchas mot det redaktionella innehållet samt mot besökarnas beteende. Nätverket består av några av Sveriges största mediesajter (Expressen.se, DN.se, DI.se, UNT.se, Skånemedia m.fl.)

 

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret nedan så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY