English

Key Account Manager

Leeads

Leeads Commercial Partner, Sveriges största publicisthus!
Vi är mycket mer än ett säljbolag. Vi är ett modernt publicisthus som agerar kommersiell partner åt publicister och annonsörer. Vi bidrar med kompetens, utveckling, intäkter och skapar förutsättningar för digitala affärer.
Vi har hög kunskap om de system, lösningar och plattformar som finns. Mest av allt tror vi på relationer med kunder, byråer och partners.
Vi blev också nominerade till Årets Digitala Säljteam av IAB Sweden Mixx Awards 2018.

Nu söker vi en Key Account Manager

Hos oss får du jobba med de största annonsörerna. I ryggen har du nästan hela Sveriges morgonpress och starka varumärken som SHL, SvFF, Breakit, QX, Loppi och många fler (surfa in på https://ocast.com/sv-se/saleshouses/leeads-se-2180/brands, där finns några av våra partners).
Vi har i särklass högst räckvidd i Sverige.

Vi ser gärna att du har ett par år på nacken med digital försäljning mot byråer och direktkunder med goda resultat. Du ska gilla att hänga och umgås med kunder och kollegor. Jobb och fritid kan lätt gå ihop för vi gör mycket tillsammans. Du ska, precis som vi, brinna för att göra bra affärer! 

För oss är det är viktigt att du gillar att stå på egna ben och vill ta dig an både stort ansvar och utmaningar. Vi gillar nytänk för Leeads är fortfarande på en resa och strävar ständigt efter utveckling.

På Leeads arbetar vi hårt med våra värdeord MOD och ENGAGEMANG. Vi tror att människor kan påverka sin vardag och sina resultat. Det innebär att våra kollegor behöver utmana sig själva och oss andra, att de vågar ta risker och att de vågar ta egna beslut. Det är korta beslutsvägar!

Som KAM kommer du att lära dig allt om våra sajter och vad som går att göra på dem. Du hanterar vanlig displayförsäljning, desktop och mobilt, allt från standardformat till impact-lösningar.
Vår programmatiska affär är en av landets största med stöd från våra programmatiska sales managers.
Native- och contentaffären växer så det knakar, så en viss kreativ ådra är bra att ha. Här jobbar vi nära vårt systerbolag We Are Stories.

Vi lovar en gedigen och grundlig utbildning i digital försäljning, vi vill verkligen ha en grymt kompetent säljkår. De som jobbat hos oss ett tag är vassast i branschen. Bra löner och villkor en självklarhet. Vi är anslutna till Unionen.
Det finns bra utvecklingsmöjligheter, i vår koncern finns bolag som Breakit, Ocast, We Are Stories, Trigger Company och Hypervalley.

Vi sitter på Smålandsgatan med en magisk utsikt över Norrmalmstorg och här har vi skapat en dynamisk och kreativ arbetsplats för vårt fantastiska team och våra systerbolag.

Kika på filmen på startsidan på www.leeads.com och se om du får en härlig känsla av oss och sök tjänsten!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! 
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto!
Skicka din ansökan till work@talentpartner.se eller följ länken.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY