English

Digital Expert till AdProfit

AdProfit

Sedan starten för 10 år sedan har AdProfit haft en nyckelposition på den digitala annonsmarknaden inom Finans och B2B. Med ett 70 tal nischade publicister i Skandinavien tillsammans med ett brett produktutbud gör vi det enkelt för våra annonsörer att nå sin målgrupp i sitt rätta mindset.  

AdProfit växer nu med nya affärsområden och produkter och behöver förstärkning i form av en Digital Expert som förstår denna dynamiska marknad - såväl utifrån ett relationsbyggande som analytiskt perspektiv. En teamspelare som genuint gillar att bygga långsiktiga säljrelationer, leverera utvecklande resultat för våra kunder och som värdesätter en positiv företagskultur med högt i tak. Kandidaten bör ha minst två års erfarenhet utav Digital Annonsering och befintliga relationer mot Mediebyråerna och direktkunder. 

Tjänstebeskrivning

Som Digital Expert arbetar du dagligen med kvalificerad medieförsäljning där målgruppen i huvudsak är Sveriges största annonsörer och du för dialog med mediebyråer och marknadschefer. Det är av vikt att du har god kännedom av medielandskapet och har upparbetade kontakter på Stockholms mediebyråer. Du arbetar både mot en teambudget samt ansvarar för din egna budget. Vi tror att du gillar att överträffa dina egna och andras mål på dig och vill utvecklas inom det digitala landskapet. För att matcha med denna roll bör du också ha god förståelse av programmatiska köp online.

Profil

Du ser ett stort värde i en trivsam arbetsmiljö, vi är nämligen väldigt familjära, lägger stor vikt på ”cultural-fit”. Du är social, framåt och ödmjuk mot både kollegor och kunder. Vi ser att du vill vara med på resan som vi gör och bidra med kunskap, höga ambitioner och ett analytiskt tänk. Vi är öppna för idéer och ser fram emot en nytänkande individ som vill växa med bolaget. Ditt arbetssätt är prestigelöst och du har koll på mediematematiken. Vidare har du ett helhetstänk utan att tappa fokus från viktiga detaljer, det vill säga att du har en god inblick i branschen.

Erfarenhet

·     Du har minst 2 års erfarenhet av digital media

·     Du innehar byråkontakter

·     Programmatisk erfarenhet

·     Tech-savvy och digitalt framåtlutad

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY