English

Sales Executive Next State

Next State

Är du entreprenöriell, affärsmässig och härlig säljpersonlighet som söker ditt #nextstate?

Nu söker vi dig som vill sälja marknadens effektivaste utvecklingsprogram för entreprenörer i B2B som ska öka ambitionen för framgång i sina bolag. Utvecklingsprogrammen driver förändring på riktigt och hjälper kunderna att göra konkreta och mätbara förflyttningar hos bolagen i form av tillväxt, lönsamhet och stabilitet. Det är avgörande att du brinner för att jobba nytänkande och är peppad på att jobba nästan uteslutande med new business.

Vi erbjuder dig
Next State erbjuder dig en framåtlutad företagskultur med kompetenta, ambitiösa och härliga kollegor. Vi går den extra milen för att rekrytera rätt personer.
Vårt ledarskap av dig är närvarande och feedbackfokuserat, både är uppmuntrande och samtidigt rakt för att hålla en snabb utvecklingstakt.
Next State har långa och nära kundrelationer. Vi vågar välja rätt kunder och uppdrag och välja bort de kunder som t.ex. gör världen sämre, är svåra/otrevliga att jobba eller ha en instabil ekonomi.
Ett starkt kunskapsorienterat varumärke som är ”guldstandarden” i vår bransch. Din chef kommer att vara Johan Åberg som även är författare till världens just nu troligen intressantaste säljbok Megadeals som baserar sig på ett 2.5 år långt forskningsprojekt drivet tillsammans med serieentreprenören Christopher Engman.
Du får bra förmåner som tjänstepension, sjukvårdsförsäkringar och arbeta i fantastiska lokaler på Söder. Vill du trots det jobba hemma ibland och/eller flexa med tider så går det alldeles utmärkt. Vi erbjuder en bra fast ersättning och en rörlig ersättning som motiverar högpresterare.

Uppdrag och roll
Ditt uppdrag att sälja transformerande och disruptiva utvecklingsprogram till entreprenörer som ska öka tillväxt, lönsamhet och stabilitet. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden består bland annat av:

Du kommer att jobba med hela B2B-säljprocessen från start till mål av våra utvecklingsprogram
Du kommer att ha en tydlig budget med konkreta resultatmål
Du kommer att vara aktiv på LinkedIn med social selling på LinkedIn
Du kommer att jobba både med kunder i Stockholm, men också på distans med kunder i resterande Sverige och i troligen även utomlands

Surpuppor, amatörer och slöfockar undanbedes

Tjänsten kräver att du är livsglad, självdriven, ihärdig, med passion för new business och trivs i högt tempo. Du har en utvecklad affärsförståelse och vill utvecklas inom försäljning. Du är strukturerad och kan arbeta med uppsökande med hög aktivitet utan att tappa fokus samt att du drivs av att nå och överträffa dina egna och andras förväntningar. Du förstår och uppskattar hur viktigt det arbete som hunter är i att hitta nya kunder.
Du är van vid att driva ditt arbete framåt, ansvara för en egen försäljningsbudget och trivas med att arbeta självständigt och med mycket eget ansvar. Vi vet att du har en positiv inställning till livet och älskar kontaktskapandet i säljrollen.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av rollen som säljare och har arbetat med B2B-kunder. Om du dessutom har erfarenhet av att ha jobbat nära ägarledda bolag så är det ett stort plus.

Utbildning
Det är meriterande om du har akademisk utbildning eller liknande eftergymnasial utbildning.
Du har troligtvis jobbat i en försäljningsroll i ett kunskapsintensivt bolag tidigare, med höga mål som både fokus och resultat. Driv och affärsförståelse viktigare än formell utbildning. Du skriver/talar och kan hålla i säljdialoger på engelska.

Om Next State
Next State har en unik position som kombinerar byrå, med coachning och rådgivning för att hjälpa B2B-företag att öka tillväxt och lönsamhet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.
Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se
Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet säljroller och mediebranschen.
Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.
www.talentpartner.se

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Sabine Andersdotter
Founder & CEO

0702295353
sabine.andersdotter@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret nedan så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY