English

Account Manager

Pricerunner Sweden AB

PriceRunner har funnits sedan 1999 med huvudsaklig verksamhet i Sverige, Danmark och Storbritannien. Vi hjälper konsumenter hitta de bästa produkterna och de bästa erbjudandena. De senaste fyra åren har vi byggt om bolaget och storsatsat på vår produkt vilket resulterat att vi två år i rad bl. a fått pris för ”Årets Bästa Sök- och Jämförelsetjänst”, och vi har bara börjat! Vår vision är att skapa den mest älskade shoppingjämförelsetjänsten någonsin!

Välkommen till PriceRunner 2.0!

Vi söker en Account Manager till PriceRunners säljavdelning som vill anta ett spännande, utvecklande och roligt jobb. Under bara det senaste året har vi gått från att vara ett tungt satsande Techdrivet bolag med fokus på produktlistning, till att ha stora ambitioner om att bli en stor och seriös mediaaktör på marknaden.
Med en hög andel av Sveriges shoppingnära användare erbjuder vi våra kunder en målgrupp som verkligen ger Bang for buck – vi genererar business i en högrelevant miljö. Varumärkena når ut via olika annonsprodukter kopplade till vår site, bl.a. Native boards, display, manufacture logo, API och sponsorsamarbete.

Vi söker dig som vill ta en plats i ett växande och satsande team för att jobba mot marknadschefer och mediebyråer. Du kommer förmedla hur vår produkt kan göra stor nytta för deras varumärken och produkter, taktiskt och strategiskt, samt tillsammans med kund ta fram anpassade planer och förslag. Du kommer ha hand om befintliga konton såväl som att identifiera nya potentiella kunder – då med fokus på produkttillverkare/varumärken. Mycket är orört inom detta område och det finns stor potential!

Den erfarenhet du bör ha är sälj och media, med ett uppbyggt kontaktnät inom mediabranschen generellt och med digitalspecialister i synnerhet. På vårt huvudkontor på Kungsbron i centrala Stockholm sitter 115 ”PriceRunners” och ytterligare 20 i Danmark. Vi är ett proffsigt, ambitiöst och härligt gäng som tillsammans skapar den mest älskade shoppingjämförelsetjänsten någonsin!

Dina egenskaper är ambitiös, driven, har god social förmåga och med glimten i ögat! Du är proffsig, målinriktad men samtidigt en team-player som ser affärsmöjligheter och älskar belöningen som kommer när du jobbat hårt. 

I den här rollen har du stora möjligheter att utvecklas som säljare till en ny nivå och är garanterad medverkan på en väldigt spännande resa som börjar här och nu!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi självklart med Talent&Partner.
Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.

Undrar du något?
Kontakta oss gärna:

Jessica Dicklén
Rekryteringsansvarig

0707595474
jessica.dicklen@talentpartner.se

              

Vill du komma i kontakt med oss?

Söker du en specifik person? Har du en generell fråga som kund eller kandidat? Använd formuläret så återkopplar vi inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Direktnummer: 070 – 229 53 53    Direktmail: info@talentpartner.se    Jobbmail: work@talentpartner.se

TRUSTED BY